Dec
11
2007

Howto: Sources toevoegen aan Installer

banner

Mijn meest gebruikte applicatie op mijn iPod is Installer. Hiermee kan je elke dag nieuwe applicatie’s downloaden en installeren. En dat allemaal zonder dat er een computer bij aan te pas komt. Nu is het zo dat er maar een aantal sources standaard in de installer staan. Maar er zijn er veeeel meer. Om deze nu allemaal met de hand toe te gaan voegen is natuurlijk gekken werk. Dit moet Shai ook gedacht hebben. Hij heeft een kleine applicatie geschreven die sources automatisch toevoegd. Waardoor je in 1 klap een hele boel meer applicatie kan downloaden. Maar hoe voeg ik als eerste deze source van hem toe? Hier een kleine howto.

Ik ga er van uit dat je je iPod ge jailbreakd hebt en dat je installer hebt draaien.

– Open Installer
– Ga naar sources
– Klik op edit
– Klik op add
– Typ het adres van shai in: http://ride4.org/shai.xml
– Laat de iPod het adres laden.
– Sluit installer
– Open installer opnieuw
– Ga naar het tabblad Install en zoek sources.
– Installeer hier All Sources en laat de ipod de sources refreshen.
– Nu heb je een stuk mee sources waar je applicatie van kan downloaden.

Veel succes met het testen, gebruiken van alle applicatie’s die je daar kan vinden!

Installer Sources

Deze handeling word geheel op eigen risico uitgevoerd en deze website of auteur is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor geleden schade.

Written by michel in: Howto | Tags: , ,

7 Comments »

 • alwin says:

  bedankt voor de guide alles werkt perfect

 • yeah says:

  heey ik heb een vraagje. Hoe heet het programma dat je er voor nodig hebt?

 • joris says:

  Ik heb de instaler geinstaleerd en him diet her perfect maar Ik heb er verder niet aan mn ipod gerommeld maar kan tog alle apps downloaden is dat normaal ?

 • michel says:

  heey ik heb een vraagje. Hoe heet het programma dat je er voor nodig hebt?

  All sources is de naam van deze applicatie maar als je de Howto door loopt dan kom je er vanzelf wel.

  Ik heb de instaler geinstaleerd en him diet her perfect maar Ik heb er verder niet aan mn ipod gerommeld maar kan tog alle apps downloaden is dat normaal ?

  Hey Ik denk dat dit bijna onmogelijk is want je moet je iPod hacken om alleen al de installer er op de te kunnen krijgen. En jah het is normaal dat je apps kan installeren als je de installer hebt (wat weer betekend dat je je iPod gejailbreaked hebt (gehackd dus))

 • Ruben says:

  Bedankt! Je hebt me echt enorm geholpen!

 • rtownz251 says:

  ik heb geen installer op mijn Ipod en snap het niet helemaal kan iemand het mij uitleggen waarom ik dat niet heb als je het antwoord weet zeg het alsjeblieft je zou me er enorm mee helpen

  greetings rtownz

 • rutger says:

  bij mij blijft hij maar laden en doet het niet ik heb ipod touch 3g en versie 2.2.1 wat kan ik doen?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com