May
13
2008

Nieuwe google reader beta

banner

Google heeft vandaag een nieuwe beta van zijn Google reader voor de iPod en iPhone uitgebracht. Met een geheel nieuwe interface probeert google de desktop variant van haar RSS reader meer mobiel te maken. Een groot voordeel is dat de nieuws items niet verdwijnen als je ze hebt gelezen. Zoals op de oude iPod reader wel het geval was. Ook is het mogelijk om je starred items te bekijken op je iPod. Dit was eerst ook niet mogelijk. Hierdoor word de google reader voor de iPod al een stuk krachtigere applicatie en lijkt het vele malen meer op de desktop variant.

Screenshots:
Google reader Beta Google reader Beta Google reader Beta

Written by michel in: Web Apps |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com