Aug
02
2008

[Review] Super Monkey Ball

IMG 0002

Sinds de App Store uit is zijn er erg veel games en andere applicaties uitgekomen die je op je iPod kan installeren. 1 daar van is Super Monkey Ball. Dit spel staat met stip bovenaan in de lijst van populaire apps in de App Store. Om mensen die twijfelen over de streep te trekken. Hier een kleine review van dit mooie spel.

Review:
Super Monkey Ball is een spel dat je bestuurd met de motion sensor uit de iPod. Je kunt dus sturen door je iPod te kantelen. Dit is in het begin wel even wennen omdat maar werkt na enige oefening zeer goed.
Het doel van het spel is zoveel mogelijk bananen te verzamelen. Dit moet je doen door over verschillende banen te rollen. Dit klinkt makkelijk maar is best moeilijk! Het spel heb je hierdoor dus ook niet snel uitgespeeld.
Het spel kan met verschillende karakter gespeeld worden. Hierdoor kan iedereen zich in het spel verplaatsen

IMG 0005IMG 0006IMG 0007

IMG 0008IMG 0009

Conclusie:
Als je vraagt of dit spel het geld waard is zal ik zeggen ja. Het spel heeft veel levels en kan je lang spelen. Ook ziet het er erg gelikt uit. Hij staat natuurlijk ook niet voor niets aan de top van de lijst! Voor mensen die nog twijfelen hoop ik dat dit de doorslag kan geven.

Written by michel in: Apps,Review | Tags: , , ,

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com