Dec
03
2008

[Review] Brothers in Arms Hour of Heroes

Brothers in Arms Hour of Heroes

Gameloft maakt al jaren lang mooie games voor de PC. En nu laat het zien dat het ook mooie spellen kan maken voor de iPhone en iPod touch. Deze First person shooter van ziet er gewoon magnifiek uit! De werelden zijn helemaal 3D en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat dit op een MP3 speler of telefoon ooit mogelijk zou zijn!

Je speelt een soldaat uit de 101st Airborne in de meest waanzinige Wereld oorlog 2 gevechten. Je kan 13 missies spelen op 3 verschillende plekken. Je kan rijden in een tank en uit een grote rij wapens kiezen zoals een bezooka, sniper rifle en machine geweren. Met je accelerometer kan je granaten gooien en door het scherm aan te raken kan je schieten!

Voor fans van shooters en actie spellen is dit natuurlijk een must om te hebben! Het spel kost wel €7,99 maar is het meer als waard! Als je het spel aanschaft start wel even je iPod/iPhone opnieuwe op want dan werkt het spel helemaal naar behoren!

Link naar iTunes

iPod reviews vind je op http://www.testfreaks.nl/
Written by michel in: Uncategorized |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com