Dec
15
2008

Gerucht: iPhone Nano

iphone-nano-xskn-case-1Er hangt al een paar dagen een gerucht in de lucht. Apple zou binnen niet afzienbare tijd een verkleinde versie van de iPhone uitbrengen. Deze geruchten komen binnen via een wel bekende weg namelijk via de makers van cases. Net als bij de iPod nano 4G (waar ze het aan het rechte eind hadden). Volgens chineese bronnen moet de iPhone nano kleiner en vierkanter zijn. Hij zou ondersteuning bieden voor EDGE netwerken. Voor de rest lijkt hij qua specs veel op zijn grotere broer. Op het kleinere scherm na dan! Apple zou dit apparaat in grote volumes willen verkopen voor weinig geld, en dit dan bij grote reatailers als Wallmart of Mediamarkt.

Het ligt wel in de lijn der verwachtingen dat er binnen kort een nieuw product word aangekondigd. Want in januarie is er weer een groot macworld event. Nu nog een paar renders van deze mooie nieuwe Case.

iphone-xskn-2 iphone-xskn-1

Written by michel in: Nieuws | Tags: , , ,

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com