Dec
15
2008

Topple nu gratis in AppStore

Ng:moco heeft een aantal van haar spelletjes in prijs verlaagt in afwachting op haar nieuwe spel rolando. Zo zijn Dropship en Dr. Awesome beide met 50% korting te koop nu en is Topple zelfs helemaal gratis! Topple is een puzzel spel waarin je zoveel mogelijk objecten op elkaar moet stapelen. Je kunt je evenwicht bewaren door je iPone te kantelen. Je kunt via het touchscreen de objecten slepen en draaien. Aan de gezichten van de objecten kun je zien of je goed of slecht bezig bent.

tp_sc_4 tp_sc_2

Het is ook duidelijk wanneer Rolando uit gebracht zal worden. Op 18 december is het eindelijk zo ver! Tot die tijd moeten jullie je maar vermaken met de spellen die al wel beschikbaar zijn.

Written by michel in: Uncategorized | Tags: ,

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com