Dec
16
2008

iPhone 3G eindelijk unlocked

iphone_unlockHet heeft even geduurd maar eindelijk is het toch zo ver. De iPhone 3G kan unlocked worden. Tenminste als we de mensen van het iPhone Dev team mogen geloven. Ze zeggen namelijk dat het hun gelukt is om de iPhone te unlocken. Ze willen deze hack voor 31 december nog klaar hebben. Er zit alleen wel een voorwaarde aan. Je moet namelijk baseband 2.11.07 of een eerdere versie hiervan. Het Dev team is op dit moment bezig om de app klaar te maken en er een gebruikers vriendelijke gui aan te geven als in PwnageTool en QuickPwn. Gelukkig zijn ze ook bezig om deze apps weer klaar te maken voor de mac update van gister. Waarin het duidelijk werd dat je je iPhone niet meer zomaar in DFU mode kan zetten wat nodig is om je iPhone te jailbreaken!

Written by michel in: Uncategorized |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com