Dec
17
2008

Konami brengt spellen naar de iPhone

702Groote game studio uit japan Konami gaat een aantal spellen porten naar de iPhone! Een van de grootste titels daar tussen is Metal Gear Solid. Deze shooter is al bekend van de andere consoles zoals de PSP.  Er is nog maar weinig informatie bekend van het nieuwe spel maar wat wel bekend is is dat het spel het verhaal van Metal Gear solid 4 volgt. Je kunt zoals je waarschijnlijk al verwacht het hele spel via het touchscreen besturen! In het spel zitten al een aantal levels verwerkt maar naar alle waarschijnlijkheid kunnen er achteraf nog levels toegevoegd worden. Ook kun je in het spel punten verzamelen die je kan inwisselen voor wallpapers en andere goodies. Het spel van Metal Gear Solid Touch gaan heten!

Nog wat screens:
701
700

Dit zijn niet de enige games die Konami uit wil geven voor de iPhone. Ook Silent Hill the escape, Frogger en DanceDanceRevolution S Lite komen naar de iPhone binnen kort.

Helaas zijn er nog geen prijzen bekent. Wel is bekent dat de spellen in het voorjaar van 2009 in de AppStore zullen verschijnen!

[Via: Konami & iPhoneclub.nl]

Written by michel in: Apps,Nieuws | Tags: ,

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com