Dec
18
2008

Rolando eindelijk in de AppStore

Het lang verwachte rolando is vanochtend tegen 6 uur eindelijk in de AppStore geland. De game gemaakt door ng:moco heeft de laaste weken al hoge ogen gegooid door een aantal screenshots en filmpjes van het spel vrij te geven. Rolando is een spel wat zich afspeelt in Rolandoland. Hier heeft een invasie plaatsgevonden. Je speelt als speler bestuurd de rolando’s zodat je deze kan helpen puzzels op te lossen. Dit kun je doen door je iPhone te bewegen of door middel van het touchscreen. Je kunt in het spel gebruik maken van verschillende hulp middelen zoals liften, katapulten en bommenwerpers. Het spel bestaat uit 4 werelden en 36 levels dus het duurt wel even voordat je er doorheen bent. Het spel is het meeste te vergelijk met Loco Roco wat een aantal jaar geleden voor de PSP is uitgebracht. Voor nog meer informatie over rolando kun je terecht op rolando.ngmoco.com.

Rolando kan je installere door op deze link te klikken, het spel kost €7,99 maar is zeker deze prijs waard!

large1 large2 large31 large41Written by michel in: Apps,Nieuws,Review |

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com