Jan
13
2009

iBend

iPod standSinds een poos heb ik een iPhone. Hiervoor was ik al erg tevreden met mijn 1e generatie iPod Touch. Door dit apparaatje ben helemaal overstag gegaan naar apple. Een van de goede dingen die mijn iPod had en mijn iPhone niet heeft is een standaardje. Deze werd met de 1e generatie namelijk gewoon mee geleverd. Makkelijk voor in de trein, je zet dan namelijk je iPod gewoon op het tafeltje en gaat film kijken. Door de ronde achterkant van de iPhone kan ik me voorstellen dat dit niet meer mogelijk was.

Nu heeft het bedrijf iBend hier iets op gevonden. Met een klein stukje plastix is het mogelijk om je iPhone ook op een standaardje te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is het buigen je iPhone er in zetten en klaar is kees.

iBend

Hier een video van hoe het werkt:
Video not available

Voor maar $4,99 ben je in het bezit van 2 iBend’s en het verzenden kost maar $2,50. Via de website van iBend kan je deze wondertjes bestellen. Je zult zien dat je een credit card nodig hebt. In mijn geval heb ik die niet dus ik heb ze een email gestuurd en gevraagd of het ook via paypal kon. Dit bleek helemaal geen probleem te zijn!

Written by michel in: Uncategorized |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com